Diensten

3

Verkoop van tegels

Bij onskunt u terecht voor de tegel waar u naar op zoek bent, voor een scherpe prijs. Of u nu kiest voor een moderne, landelijke of klassieke look, ons ruime assortiment biedt keuze in wandtegels en vloertegels passend bij iedere stijl. Alle merken zijn bij ons beschikbaar en snel leverbaar. Wij nodigen u graag uit een kijkje te komen nemen in onze showroom. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies en een goede dosis aan inspiratie!

Slopen van bestaande vloeren

Wij beseffen dat u zo min mogelijk zorgen wil rondom het plaatsen van uw nieuwe tegels. Wij voeren voor u het hele proces uit van A tot Z. Dit houdt ook in dat wij het sloopwerk met betrekking tot uw huidige vloeren en/of wandtegels voor u zullen uitvoeren. Uw bestaande vloeren en/of wandtegels worden verwijderd en afgevoerd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw oude vloer en kunt u gedurende het gehele proces op ons rekenen.

Verwerken van tegels

Uw nieuwe tegels kunnen op verschillende manieren verwerkt worden voor het mooiste resultaat. Zo is het mogelijk om nieuwe wandtegels en vloertegels te lijmen of te metselen met specie. Onze deskundige en ervaren medewerkers kunnen u adviseren bij de juiste keuze. Zo is het onder andere van belang om zowel de constructie van de draagvloer als de dikte hiervan in beschouwing te nemen bij de keuze voor lijm of specie.

Aanleggen van vloerverwarming

Vloerverwarming zal uw woongenot compleet maken. Wij kunnen uw vloerverwarming leggen als zowel de hoofdverwarming in uw woning, als de bijverwarming. Een vloerverwarmingssysteem is in staat de temperatuur en luchtvochtigheid daar waar deze gelegd is te optimaliseren voor het meest comfortabele woongenot. Het is overal te leggen in combinatie met een tegel. Wilt u een aangename vloer? Kies dan voor vloerverwarming! Wij zijn in staat deze zelf te verwerken, zowel op netten als ingefreest.