Tegels

Vloertegels

duin-tegels-vloertegels

Op het gebied van vloertegels hebben wij een van de mooiste collecties speciaal voor u geselecteerd, of u nu kiest voor modern, landelijk of nostalgisch.

Vloertegels zijn hygiënisch, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast hebben ze uitstraling en zijn tevens geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming, zowel hoofd als bijverwarming.

In onze tegelshowroom kunt u persoonlijk ideeën opdoen over materialen, kleuren en afmetingen. Wij staan dan ook graag voor u klaar voor een persoonlijk en vakkundig advies.

Wandtegels

img_0164

Of u nu kiest voor de badkamer, het toilet of de keuken, wij hebben voor u een uitgebreide collectie samengesteld van prachtige wandtegels. Kom voor inspiratie gerust eens kijken in onze showroom!

De wandtegels die wij voor u geselecteerd hebben komen van de beste fabrikanten, met gevarieerde kleuren, maten, combinaties en materialen. Wandtegels zijn hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en geven een prachtige sfeer aan de ruimte waarin u ze wilt toepassen.

Wij staan als team voor u klaar om u het beste advies te geven, zodat u jarenlang plezier beleeft aan uw tegels.

Zonder verwerking

gallerij_2024_1

Ook wanneer u de tegels zelf wilt verwerken dan bent u bij ons van harte welkom. Kies uit diverse stijlen en materialen, en laat uw creativiteit de vrije loop.

Wij adviseren en helpen u graag. Ook als het gaat om advies voor het zelf verwerken van de tegels. Kom eens bij ons langs in de showroom we bespreken graag onze mogelijkheden.