Tegels

2
Vloertegels
Vloertegels

Op het gebied van vloertegels hebben wij een van de mooiste collecties Speciaal voor u geselecteerd, of u nu kiest voor modern, landelijk of nostalgisch. Vloertegels zijn hygiënisch, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast hebben ze uitstraling en zijn tevens geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming, zowel hoofd als bijverwarming. In onze tegelshowroom kunt u persoonlijk ideeën opdoen over materialen, kleuren en afmetingen. Wij staan dan ook graag voor u klaar voor
een persoonlijk en vakkundig advies.

Wandtegels
Wandtegels

Of u nu kiest voor de badkamer, het toilet of de keuken, Duin Tegels heeft voor u een uitgebreide collectie samengesteld van prachtige wandtegels. Kom voor inspiratie gerust eens kijken in onze showroom! De wandtegels die wij voor u geselecteerd hebben komen van de beste fabrikanten, met gevarieerde kleuren, maten, combinaties en materialen. Wandtegels zijn hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en geven een prachtige sfeer aan de ruimte waarin u ze wilt toepassen. Wij staan als team voor u klaar om u het beste advies te geven, zodat u jarenlang plezier beleeft aan uw tegels.

Natuursteen
Natuursteen

Natuursteen vloeren hebben een karakteristieke uitstraling, of het nu gat om een moderne of robuuste vloer. Natuursteen past in iedere woning en zal meer waarde aan uw huis toevoegen. Het is oversluitbaar en biedt een ruime keuze aan soorten, patronen en kleuren. Net zoals een gewone tegelvloer is een ook natuurstenen vloer erg hygiënisch en geschikt in combinatie met een vloerverwarming. Wist u dat een natuurstenen vloer niet duurder is dan vergelijkebare vloeren van andere materialen? Wij geven u graag uitgebreid advies voor zowel het leggen van de vloer als het onderhoud ervan.